Serverar: 4 portioner
Tid: 2 timmar
Karré marinerad i kryddoftande marinad, serverad med mango chutneysås.
Lägg karrén i en plastpåse och blanda marinaden och häll den över. .Låt marinera minst ett par timmar, vänd påsen några gånger så det blir jämt marinerat Snitta några hål i karrén och stoppa in några katrinplommon lite här och där. Stick in en termometer i den tjockaste delen av köttet. Lägg karrén på galler i en liten långpanna och stek i 175 grader i mitten av ugnen tills temperaturen visat 85 grader. Ta ut steken och låt den vila under folie några minuter medan du blandar såsen. Skär upp karrén i skivor och servera med potatis, mango chutneysås och kokta grönsaker.
Jättegott!! det här ska jag göra fler gånger. Jag brukar göra en sås med créme fraiche och mangochutney men jag har aldrig förut provat med kokos i.
Hoppsan vad jag stavade mango chutney fel. Jag vill även tillägga att köttet blev suveränt gott. Tack Evaldo