Gröncurrygryta med torskfilé och matbanan

Serverar: 4 portioner

God gryta med torskfilè, grön currypasta, kokosmjölk, matbananer, morötter och skaldjursmix

Ingredienser

  • 2 msk matolja
  • 3 msk grön currypasta
  • 1 brk lätt kokosmjölk
  • 2 msk fiskbuljong
  • 4 dl vatten
  • 2 st matbananer, skalade och skivade
  • ½ st purjolök, skivad
  • 2 st morötter, skivade
  • 400 g torskfilé, tärnad
  • 1 brk skaldjursmix i lake
  • 2 dl nyttiga ärtor (Hemköps eget märke)
  • Salt
  • Kokos, rostad
  • Instruktioner

    1. Hetta upp olja i en kastrull, fräs currypasta och slå sen på kokosmjölk, buljong och vatten. Låt koka upp, lägg i matbananskivorna och sjud i 10 minuter. Lägg därefter i övriga grönsaker och sjud i ytterligare 5 minuter. Lägg i fisk, skaldjursmix och ärtor, koka upp, smaka av, salta efter behov.
    2. Servera direkt med rostad kokos.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben