Grönkålssallad med pepparrotsdressing

Serverar: 4 portioner

En smakstark nyttig sallad.

Ingredienser

  • 15 dl finstrimlad grönkål
  • 1 stor röd paprika
  • 0,75 dl rapsolja
  • 3 msk äppelcidervinäger
  • 2 msk mangovinäger
  • 4 msk finriven pepparrot
  • ½ tsk örtsalt
  • Instruktioner

    1. Skölj grönkålsbladen noga.
    2. Klipp eller skär i små bitar (ta ej med bladnerv). Skär paprika i små bitar och blanda i.
    3. Blanda dressing: olja, 2 sorters vinäger, finriven pepparrot, örtsalt och häll över salladen.
    4. Blanda in dressingen riktigt bra med grönkålen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben