Grönpepparkyckling light

Serverar: 3-4 portioner

Ett recept som man kan unna sig även till vardags utan att få dåligt samvete för kalorierna.

Ingredienser

  • 300 g skinn- och benfritt kycklingkött, grillat eller kokt
  • Sås
  • 4 tsk bordsmargarin
  • 2 msk fransk osötad senap
  • 1-1½ msk frystorkade, grönpepparkorn, krossade
  • 2 msk äkta soja
  • 1,25 dl lättmjölk
  • 2½ dl hönsbuljong
  • 4 msk crème fraiche
  • 2 tsk arrowrot
  • Instruktioner

    1. Smält bordsmargarin i en gryta och tillsätt de övriga ingredienserna. Låt sakta koka samman 5 minuter. Häll såsen över kycklingen och låt stå och dra några timmar. Sätt in i ugnen 200 grader i 15 minuter.
    2. Serveras med kokt ris och ev en fräsch grönsallad.

    Liknande recept

    3.9
    1 h 30 min
    12
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben