Grönsakspytt med kyckling och kantarell

Serverar: 2-3 portioner

Tid: 20 minuter

Gudomligt gott, uteslut kycklingen om du vill ha en helvegetarisk pytt.

Ingredienser

  • 1 stor tärnad kycklingbröstfilé
  • 5 tärnade små kokta potatisar (ca 5dl)
  • 1 hackad gul lök
  • 2 dl förvällda kantareller
  • 1 finhackad mild pepparfrukt, typ spansk peppar
  • 2 dl strimlad paprika
  • 2 dl majs
  • 2 krm salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 krm ingefära
  • 1 dl hackad persilja
  • Instruktioner

    Stek kycklingen i lite olja och krydda med salt, vitpeppar och ingefära. Tillsätt övriga ingredienser vart efter du skär till dem, tillsätt persiljan sist och låt sedan alltsamman steka ihop i ca fem minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben