Grov pizzadeg
När man inte vill ha så mycket vetemjöl.
Ingredienser
2 dl vetemjöl
2 dl rågmjöl
2 dl grahamsmjöl
2 msk olja
25g jäst
2 ½ dl vatten
Salt
Instruktioner
Smula jästen och blanda med fingervarmt vatten. Tillsätt oljan, saltet och mjölet, blanda tills degen är jämn.
Låt jäsa under en handduk i ca en timme. Kavla ut och bred på det du vill ha på pizzan. Grädda i ugnen på 225 grader i 10-15 minuter.
Liknande recept
Grovt bröd med äpple och youghurt.
4.6
1 h 20 min
2
14
Grov långfranska
4
2
1
Godaste Pizzadegen
4.7
4
3
Pizza med pizzadeg på bakpulver
4.7
1 h
4
17
Grova muffins
4
3
Grovt bröd
4.8
1
3
Leilas pizzadeg
4.8
35 min
1
36
Grovt långpannebröd
Helags grova bröd
4.3
5
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!