Guf till glass

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 30 minuter

En söt massa som påminner om marshmallws i smaken. Gott om man gillar söt.

Ingredienser

  • 4 äggvitor
  • 8 msk socker (mer efter smak)
  • Jordgubbssaft (efter smak)
  • 1 msk rött färgmedel (t.ex karamellfärg)
  • ½ tsk ättika
  • Instruktioner

    1. Vispa äggvitorn. Tillsätt sockret, ättikan, saft och karamellfärg. Blandningen vispas tills konsistensen är krämig.
    2. Du kan använda andra safter eller färger.
    3. Om du vispar över ett vattenbad så blir guffet bättre.
    4. Om du smälter sockret i lite vatten så blir det inte så knastrigt.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Balino 14 februari 2009

    Gott att ha till glass!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben