Gurk och kaprisröra

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 10 minuter

En snabb, enkel och fräsch röra på 10 minuter. Passar till stekt fisk, allt grillat och massa andra saker. Brukar även gillas av barn för sin friskhet utan massa kryddningar.

Ingredienser

  • 2 dl crème fraiche
  • 10 cm gurka (150 g)
  • 1 morot (75 g)
  • 2 tsk kapris
  • Örtsalt
  • Svartpeppar
  • Dill (finhackad)
  • Instruktioner

    Dela gurkan på längden och skrapa ur kärnorna. Skär gurkan på längden i stavar som delas i småbitar. Grovriv moroten. Rör ihop crème fraiche, gurka, morot, dill och kapris Smaka av med örtsalt och svartpeppar. Låt gärna vila en stund i kylen för smakutveckling.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben