Härlig sås till fisk och skaldjur

Till en grillad laxbit, till kvällens räklyx eller varför inte sätta guldkant på vardagens fiskpinnar? En kall sås med underbara smaker som passar perfekt till havets läckerheter.

Ingredienser

  • 3 dl turkisk yoghurt
  • 4 msk majonnäs - gärna lätt
  • 100 gram smulad fetaost
  • 1,5 msk hummerfond
  • 1 tsk citronpeppar
  • 1,5 msk hackad dill
  • 2 msk klippt gräslök
  • ev 1-2 krm sambal oelek för lite sting
  • Instruktioner

    Blanda alla ingredienser. Lå stå kallt i minst en timme så att smakerna får sätta sig.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Pingst är grillhelg
    Våren är härlig med alla helger som avlöser varandra. Arbetsveckorn...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben