Serverar: 30 portioner
Tid: 30 minuter
Chokladkakor som blir härligt sega. Fungerar utmärkt att frysa, så gör gärna dubbel sats. Enkla att göra med bara sex ingredienser. Har du inte bikarbonat hemma så ta bakpulver istället, men öka i så fall till 2 tsk. De har gjort succé varenda gång jag serverat dem.
Dela smöret i mindre bitar och blanda ihop med de andra ingredienserna till en smidig, något kladdig deg. Dela degen i tre bitar och rulla till stänger. Lägg på bakplåtsförsedd plåt och grädda i 160 grader 15 minuter. Kakorna är klara när stängerna "spricker" på ytan. Skäres medan de är varma.
De här kakorna var jättegoda! :)
En jättefavorit hos oss, toppengoda o enkla :)
Suveränt goda kakor som alla älskar! Dessutom lättlagade som tusan. Ofta tror folk att det är köpekakor :-)