Serverar: 8-10 portioner
Tid: 1 timme
Underbart god och lite syrlig paj under ett mumsigt täcke av havresmulor..... Härlig kombination av hallon och rabarber.
Mycket enkel och god paj - kommer att göras fler ggr!
Helt klart bland den godaste paj jag ätit! Smuldegen över blev en klar favorit, och används på allt som det ska vara smuldeg på!
Sååååååå goooood! Jag gjorde smuldegen till en äppelpaj och det var helt ljuvligt Längtar till vårens första rabarberskörd. En solklar 5
Tack alla för fina kommentarer till receptet, det är kul att ni hittade mitt recept och tyckte om det............
Gör den för 3:e eller 4:e gången idag. Supergod. Kommer att använda degen till äpplen oxå när hösten kommer.
Mycket enkel och god paj - kommer att göras fler ggr!
Helt klart bland den godaste paj jag ätit! Smuldegen över blev en klar favorit, och används på allt som det ska vara smuldeg på!
Sååååååå goooood! Jag gjorde smuldegen till en äppelpaj och det var helt ljuvligt Längtar till vårens första rabarberskörd. En solklar 5
Tack alla för fina kommentarer till receptet, det är kul att ni hittade mitt recept och tyckte om det............
Gör den för 3:e eller 4:e gången idag. Supergod. Kommer att använda degen till äpplen oxå när hösten kommer.