Hallon och yoghurtglass med rispuffar

Serverar: 6-8 portioner

En lättgjord pinnglass att ta till när gottesuget sätter in.

Ingredienser

  • 100 g hallon
  • 2 bananer
  • 2 dl naturell yoghurt
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1 tsk honung
  • 2 dl grädde
  • 50 g rispuffar
  • Instruktioner

    Rensa hallonen, skölj snabbt och torka av. Skala bananerna och skär smått. Häll hallon, bananer, yoghurt, vaniljsocker och honung i en hög bägare och purea med stavmixer. Vispa grädden styv och blanda sedan till en pösig blandning med hallon och yoghurtmassan. Vänd till sist ner rispuffarna. Fördela massan i glassformar stick ev en träpinne i varje form. Ställ i frysen i minst 4 timmar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben