Hallonkesella
Serverar:
6 portioner
Tid:
10 minuter
Smaskig efterrätt med kesella och hallon. Härligt friskt
Ingredienser
1 paket färska hallon
1 brk Vaniljkesella
Riven mörk choklad
Citronmeliss
Instruktioner
Mixa hallon och kesella. Lägg upp i serveringsglas (typ martiniglas) och ställ in i frysen tills den är frusen rakt igenom.
Servera med hela hallon och riven choklad dekorera med citronmeliss.
Liknande recept
Fullkornsvåfflor med hallonkesella
3
1
Pannkaka med banan och hallonkesella
15 min
2-4
Mandel- och kesokaka med hallonkesella
4
Morot-och grahamsplättar med hallonkesella
15 min
2-4
1
Nyttiga kanelpannkakor
15 min
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!