Fullkornsvåfflor med hallonkesella

Nyttigare variant av våfflor. Det här är ett förenklat våffelrecept med 1 paket våffelmix. Man kan självklart också göra frasvåfflor istället för våffelmixen.

Ingredienser

  • 1 paket fullkornsvåfflor (Mix) á 400 g
  • 4 msk linfrön
  • Hallonkesella
  • 1 burk kesella á 250g
  • ½ dl hallonsylt
  • Instruktioner

    1. Gör våffelsmeten enligt anvisningarna på förpackningen.
    2. Blanda ner linfröna.
    3. Hetta upp våffelgärnet. Pensla med smör före första laggen. Lägg på ca 1 dl smet per lagg. Grädda våfflorna gyllenbruna, Låt svalna på galler.
    4. Blanda kesella och hallonsylt och bjud till.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    mikaelhagner 25 mars 2011

    Hej, Jag får inte upp förpackningen. Hur gör jag? Detta var väl inget recept. Recept är väl nåt man gör från botten eller?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben