Hallonröd drömdessert

Serverar: 4 portioner

Servera gärna denna krämiga efterrätten i glas på fot, som bilden visar, det ser festligare ut.

Ingredienser

  • Frön från 1 vaniljstång
  • 400 g frysta hallon
  • 500 g kesella
  • 2 dl florsocker
  • Garnering
  • 100 g vit choklad
  • Hallon
  • Kryddgrönt
  • Instruktioner

    1. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur kornen.
    2. Mixa frysta bär med kesella, vaniljkorn och florsocker. Fördela i glas.
    3. Garnering: Smält chokladen över vattenbad. Ringla ut i valfritt mönster på bakpapper. Låt stelna. Stick ner chokladdekorationerna i glasen och garnera med hallon och kryddgrönt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben