Rör smörblandningen mjuk och smidig.
Tillsätt vaniljsocker och kakao.
Häll upp på bakbordet och arbeta in mjölet till en smidig deg.
Till sist arbetas strösockret in.
Dela degen i tre lika stora delar och rulla ut till längder.
Lägg längderna på en smord plåt.
Grädda i 10 min i 175 grader.
Skär längderna snett över i ungefär 2 cm breda kakor medan de ännu är varma.
Godaste chokladkakan!!!
Frasig utanpå och seg inuti, mums.
Brukar göra min deg i matberedare i samma ordning som i beskrivningen, och häller ut den på bakbord och knådar ihop det sista smuliga. Fungerar utmärkt. Jag brukar platta till dem något på plåten & grädda dem 12-15min så att de "spricker".
Var på väg att lägga upp detta recept själv men såg att det redan fanns. Bidrar med min bild som jag tänkt lägga upp.
Godaste chokladkakan!!! Frasig utanpå och seg inuti, mums. Brukar göra min deg i matberedare i samma ordning som i beskrivningen, och häller ut den på bakbord och knådar ihop det sista smuliga. Fungerar utmärkt. Jag brukar platta till dem något på plåten & grädda dem 12-15min så att de "spricker". Var på väg att lägga upp detta recept själv men såg att det redan fanns. Bidrar med min bild som jag tänkt lägga upp.