Serverar: 20 portioner
Jättegoda havrebollar. Smakar som de gjorde förr! Blir snabbt allas favorit. Passar på kalaset eller när som helst som man är sugen på nåt smarrigt.
Mät upp alla torra ingredienser i matberedarskålen med kniven i. Kör ca 40 sek. Tillsätt smör och mjölk. Kör tills allt blandats till en smet. OBS! Blir jättekladdigt! Ställ smeten i kylskåp i ca 60 minuter. Forma smeten till ca 20 bollar och rulla i kokos. ÄT & NJUUUT!!!
Påminner om chokladbollar!
GUUUUUD så gött det var du! Detta recept kommer jag att använda väldigt mycket! Tack o böck!
Detta var underbart gott. Kommer att göras fler gånger.
Godaste havrebollarna jag någonsin ätit ;)
jette got
Hade Lätta, det blev som en soppa =(
Det blir som en lös smet "soppa" oavsett om man använder Lätta eller smör. Låt det stå i kylskåpet minst en timme, då stelnar smeten och det går att rulla till havrebollar. Lycka till=)
En riktigt god godisboll. Hade ingen O´boj så jag blandade kakao, kaffepulver och vaniljsocker istället och det funkade bra. Högsta betyg. Tack för ett bra recept.
Tack!! Jätte goda havrebollar, gladast är våra barn...
Otroligt goda! =)