Havrebollar med chokladbit

Serverar: 20-25 portioner

Tid: 50 minuter

Små, goda bollar med härlig smält choklad i mitten, mums!

Ingredienser

  • 100 g margarin
  • 3-4 dl mjöl
  • 1 dl vit sirap
  • 1 dl havregryn
  • Mörk choklad
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 150 grader.
    2. Blanda ihop margarin, mjöl, sirap och havregryn i en skål med händerna.
    3. Ta lite av degen och rulla till en boll, platta ut bollen i handflatan och lägg i en bit choklad, rulla ihop igen och se till att chokladen inte syns.
    4. Lägg bollarna i formar.
    5. Sätt in i mitten av ugnen i 10-15 minuter.
    6. Klart!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben