Havreflarn

Serverar: 40 portioner

Tid: 15 minuter

Mycket enkelt och snabbt recept. Ger goda och spröda havreflarn.

Ingredienser

  • 100 g margarin
  • 1 ½ dl strösocker
  • 3 dl havregryn
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 ägg
  • 2 droppar bittermandelolja
  • Instruktioner

    Blanda samman alla ingredienser och klicka ut små bollar på bakblåtspapper. Lämna utrymme emellan för de smälter och blir större och plattare. Grädda i 200-225 grader, ca 5 minuter.

    Liknande recept

    4.5
    30 min
    40
    12
    4.5
    40 min
    12-14
    2

    Kommentarer (3)

    Farlini 12 april 2009

    Mycket bra recept!! Tar dock inte m bittermandelolja =0)

    disak 12 november 2011

    Ett bra recept och det blev goda kakor. Struntade dock i bittermandeloljan =)

    thunis9 14 mars 2012

    Bra receept. Bittermandeloljan hör dock inte hemma här.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben