Havtorns och äppelmarmelad
Tid:
40 minuter
Härlig färg av havtornen
Ingredienser
800 g äpplen
3 dl havtornsjuice
6,5 dl strösocker
1 dl pressad citronsaft
0,5 dl vatten
Instruktioner
Skala, kärna ur och skär äpplena i klyftor.
Blanda havtornsjuice och hälften av sockret med äppelklyftor, citronsaft och vatten. Koka upp och låt koka i 20 min.
Tillsätt resten av sockret och koka ytterligare ca 10 min. Skumma väl. Häll marmeladen i varma burkar och låt svalna.
Liknande recept
Äppelmarmelad
5
2
Vitaminbomb blodpudding med havtorn
10 min
2
Äppelmarmelad med kanelsmak
5
30 min
50
1
Blåbärs-och äppelmarmelad
Havtornssill med chili och koriander
4
4
Maria Masoomis fruktkyckling i lergryta
4
Cheesecake med havtornsgelè och rårörda hjortron
5
4
1
Havtornscheesecake
Havtorns Smoothie
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!