Hemgjorda fiskpinnar

Serverar: 3-4 portioner

Har man börjat med dessa hemgjorda fiskpinnar så kan du slänga dom gamla vanliga köpta fiskpinnarna i väggen :-)

Ingredienser

  • 1 paket alaska pollock i portionsbitar
  • 1 ägg
  • Några dl av ströbröd
  • Salt
  • Peppar
  • Margarin, ca 1 msk
  • Instruktioner

    1. Vispa ägget luftigt Gör i ordning en tallrik med ströbröd
    2. Doppa portionsfisken i ägget och sen i ströbrödet Lägg sedan den panerade fisken på en annan tallrik. Upprepa proceduren med alla resterande bitar.
    3. Smält smöret gyllenbrunt. Lägg ned bitarna och salta och peppra efter behag. Stek dem härligt gyllenbruna på medelvärme och på båda sidor. Så saftiga och så goda.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Heisjo 1 oktober 2009

    Jättegoda, mycket bättre än färdigköpta. Barnen åt massor:-)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben