Fransk bondsallad med fiskpinnar

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Fiskpinnar på ett annat men gott sätt.

Ingredienser

  • 1 pkt blandad sallad
  • 2 tomater, skurna i klyftor
  • Salt
  • Peppar
  • 400 g fiskpinnar
  • 1 pkt bacon
  • 4 ljusa brödskivor
  • 1 citron/lime
  • 2 msk olivolja
  • Instruktioner

    1. Blanda salladen med tomatklyftorna, salta och peppra. Dela fiskpinnarna och stek i lite olivolja ca 2 minuter på varje sida. Stek baconet gyllenbrunt i litet vanlig olja. Rosta brödet och skär till krutonger. Lägg fiskpinnarna på salladen och baconskivorna, pressa över lite citronsaft och rippla försiktigt över olivoljan. Strö till sist över brödkrutongerna.
    2. Jag brukar använda mig av ica´s skärgårdssallad.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben