Hemlagad grillsås

En egen grillsås är både billigare och godare än färdigköpt

Ingredienser

  • 1 stor gul lök
  • 2 msk olja
  • 1 burk krossade tomater á 400/200 g
  • 1 msk stark ajvar relish (paprikapuré)
  • 2 msk tomatpuré
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1-2 klyftor vitlök
  • Ev 1 msk konjak
  • Instruktioner

    Skala och hacka löken (det ska bli 3 dl.) Fräs den i oljan. Tillsätt tomaterna, paprikapuré, salt och peppar. Pressa vitlöken och smaka av ev med konjak. Låt koka ihop 10 min och smaka av.

    Liknande recept

    5
    15 min
    1-4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben