Herrgårdskyckling

Serverar: 4 portioner

Det här receptet fick jag med en creme fraicheburk. Har prövat det och det är mycket gott. Serverar oftast ris i stället för potatis till.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • ½ tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 2 dl creme fraiche
  • 50 g finhackad rökt skinka
  • 2 msk hackad persilja
  • 1 tsk fransk senap
  • 2 dl riven lagrad ost
  • Instruktioner

    1. Lägg kycklingfiléerna i en ugnssäker form Krydda med salt och peppar Blanda creme fraichen med den hackade skinka, persiljan, senapen och osten. Bred blandningen över kycklingen. Stek i mitten av ugnen 2o-25 min. i 225*
    2. Servera med smörfräst spenat och klyftpotatis, eller som jag gör med ris till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben