Het orientalisk soppa med skinka

Enkelt och väldigt gott.

Ingredienser

  • 400 g Scan Piggham strimlad skinka
  • 1 msk matolja
  • 1 förp Kelda orientalisk soppa, 5 dl
  • ½ påse wokgrönsaker, à 500 g
  • 100 g äggnudlar
  • Instruktioner

    1. Bryn köttet i lite olja i en stekpanna. Salta och peppra.
    2. Koka upp soppan och lägg i köttet.
    3. Låt sjuda tills köttet är mört.
    4. Tillsätt nudlar och wokgrönsaker.
    5. Koka upp och servera soppan. Servera gärna med gott bröd till.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Linda_77 9 januari 2011

    Provade precis denna soppa men blev inte alls nöjd. Den blev inte alls som soppa utan mer som pastarätt med lite sås, allt smakade dessutom väldigt salt och var för starkt.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben