Orientalisk soppa med mango och kräftor

Lättare än så här kan det knappast bli. Värm upp soppan med medelhavsinspirerade kryddor. Toppa med kräftröran och servera med ett gott bröd till.

Ingredienser

  • 1 liter Kelda soppa oriental curry
  • Kräfttopping
  • 1 liten mango
  • ½ burk kräftstjärtar i lag à 360 g
  • 2 dl Arla kökets medelhavsinspirerade matyoghurt
  • 2 msk hackad koriander eller bladpersilja
  • Instruktioner

    1. Värm soppan i en kastrull. Skala mangon. Skär fruktköttet från kärnan och skär det i små tärningar. Låt kräftstjärtarna rinna av och hacka dem grovt.
    2. Blanda kräftstjärtar, mango, matyoghurt och koriander och toppa soppan med det.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben