Het pastasås med kassler

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 40 minuter

Snodde ihop något i köket och gott blev det!

Ingredienser

  • 700 g kassler
  • 3 tsk Santa marias pasta rossa krydda
  • 1 röd paprika
  • 2 orange chilifrukter
  • 1 brk à 400 g körsbärstomater
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 dl het chilisås
  • 1 dm purjolök
  • 1 brk á 400 g champinjoner med spad
  • 4 dl crème fraiche
  • ½ dl ketchup
  • Instruktioner

    1. Skär kasslern i mindre bitar, tärningar eller strimlor. Ha ner i en gryta, krydda över och rör om.
    2. Strimla purjolöken och skär paprikan i mindre bitar, rör om.
    3. Strimla chilifrukterna och ta ur kärnorna ha ner även dem.
    4. Tillsätt crème fraichen och rör om ordentligt.
    5. Sätt på plattan och tillsätt allt det övriga, koka ihop och låt det puttra medans du kokar pastan.
    6. Klart att servera!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben