Pastasås med kassler, aubergine och zucchini

Serverar: 4 portioner

Denna enkla goda sås slinker ner i ett nafs. Jag brukar koka quinoa till. Mums!

Ingredienser

  • 400 g kassler
  • 1 liten aubergine (ca 300 g)
  • 1 liten zucchini (ca 300 g)
  • 2 tomater
  • Salt
  • Peppar
  • 2 dl créme fraiche
  • 2 ½ dl matlagningsgrädde
  • 1 dl riven ost
  • 1 msk soja
  • Instruktioner

    1. Tärna auberginen och lägg dem i stekpannan. Tärna sedan zucchinin och lägg den i pannan. Fräs dem mjuka i smör. Tillsätt tärnade tomater. Låt det hela koka ihop ett tag.
    2. Riv kassler smått i en matberedare eller skär i små bitar. (har du fryst kassler går det lätt att riva). Blanda ner det i stekpannan.
    3. Blanda créme fraiche, matlagningsgrädde, soja och riven ost i en bunke. Häll över röran i pannan och låt koka ihop en stund.
    4. Koka pasta eller quinoa och gör en smarrig liten avokadoröra till. (Mosad avokado blandat med crème fraiche eller philadelphiaost).

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben