Pastasås med kassler och ädelost
Man får inte vara rädd för kalorier, för det är väl inte den sundaste såsen,- men den är jättegod och dessutom lättgjord i all hast. Funkar lika bra om det skulle bli en bit julskinka över efter jul. Jag hade lite bacon över, som jag strimlade över, men det behövs inte (bilden blev lite för ljus, höll på att glömma bort att ta en bild)
Ingredienser
500g kassler
3dl gröna frysta ärtor
½ kvibille ädelost
3 dl grädde (valfri)
1burk kokbar creme fraiche
1 förp.35g Findus fryst örtkrydda provencale
Salt
Peppar
(stekt bacon i strimlor)
ev redning
1msk maizena + lite av såsen
Instruktioner
- Strimla eller skär kasslern i kuber
Koka upp grädde och creme fraiche, lägg i kassler, och rör i ädelost tills den smälter
- Krydda med örtkryddorna, ta lite i sänder och smaka av vartefter salta och peppra, smaka av
Lägg sist i ärtorna och låt dom bli varma
( Red ev av såsen om du vill ha den tjockare)
(strö allra sist över bacon)
Liknande recept
Kommentarer (1)
SUUPER