Pastasås med kassler och ädelost

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Man får inte vara rädd för kalorier, för det är väl inte den sundaste såsen,- men den är jättegod och dessutom lättgjord i all hast. Funkar lika bra om det skulle bli en bit julskinka över efter jul. Jag hade lite bacon över, som jag strimlade över, men det behövs inte (bilden blev lite för ljus, höll på att glömma bort att ta en bild)

Ingredienser

  • 500g kassler
  • 3dl gröna frysta ärtor
  • ½ kvibille ädelost
  • 3 dl grädde (valfri)
  • 1burk kokbar creme fraiche
  • 1 förp.35g Findus fryst örtkrydda provencale
  • Salt
  • Peppar
  • (stekt bacon i strimlor)
  • ev redning
  • 1msk maizena + lite av såsen
  • Instruktioner

    1. Strimla eller skär kasslern i kuber Koka upp grädde och creme fraiche, lägg i kassler, och rör i ädelost tills den smälter
    2. Krydda med örtkryddorna, ta lite i sänder och smaka av vartefter salta och peppra, smaka av Lägg sist i ärtorna och låt dom bli varma ( Red ev av såsen om du vill ha den tjockare) (strö allra sist över bacon)

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Garposkennel 3 december 2015

    SUUPER

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben