Kassler med ädelost och valnötter

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Enkelt och gott! Ur kokboken "Familjens stora receptskatt"

Ingredienser

  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl crème fraiche
  • 100 g ädelost
  • 8 skivor kassler
  • 3 msk valnötter, hackade
  • Instruktioner

    Blanda vispgrädde, crème fraiche och ädelost i en kastrull. Låt koka upp på svag värme. Lägg skivad kassler på ett smort ugnsfat. Häll ädelostblandningen över kasslerskivorna. Strö över hackade nötter. Gratinera på fals 2 i 20 minuter i 225 grader. Servera pressad potatis till.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Receptglad 24 maj 2014

    Gott och enkelt!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben