Smörgåsbakelser med ädelost & valnötter

Serverar: 4 portioner

MUMS! Som små smörgåstårtor.

Ingredienser

  • 4 skivor vitt landgångsbröd
  • Fyllning
  • 200 g färskost, max 5 %
  • 100 g ädelost, 17 %
  • 50 g melon
  • Garnering
  • 2 jordgubbar
  • 1/4 avokado
  • 200 g druvor
  • 4 gurkskivor
  • 4 skivor melon
  • 30 g valnötter
  • Instruktioner

    1. Kantskär bröden och ta ut 12 runda cirklar med ca 6 cm i diameter.
    2. Mixa ostarna till en slät kräm.
    3. Hyvla melonen tunt. Varva ostkräm och melonskivor på två av brödrundlarna. Avsluta med en brödskiva och fördela det mesta av ostkrämen runtom. Spritsa eventuellt små krämtoppar överst.
    4. Garnera med halverade jordgubbar, avokadoskivor, druvor, gurk- och melonskivor. Finhacka valnötterna och tryck fast dem runt kanten.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben