Lyxig pastasallad med parmaskinka, ädelost och valnötter

Serverar: 6 portioner

En lättlagad, vitaminrik och lite lyxigare pastasallad med många smaker.

Ingredienser

  • 150 g blandad sallad (t.ex lollo rosso, isbergssallad, frissésalad)
  • 5 dl kokt penne rigate
  • 75 g valnötter
  • 100 g ädelost
  • 100 g parmaskinka
  • ½ skalad och tärnad gurka
  • 20 blå eller gröna halverade vindruvor
  • 1 honungspäron
  • Dressing
  • ½ dl balsamvinäger
  • 1 msk flytande honung
  • Instruktioner

    1. Strimla salladen, skär osten och skinkan i mindre bitar. Skiva päronen tunt.
    2. Blanda alla ingredienser i en salladsskål.
    3. Blanda dressingen och servera den på sidan om. Servera ett gott baguettebröd till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben