Pastasallad med bacon och ädelost

Serverar: 4 portioner

God pastasallad som får hjälp av knaprig bacon, ädelost samt vinägerdressing!

Ingredienser

  • 300 g pasta
  • 280 g bacon
  • 4 msk ädelost
  • 3 tomater
  • 1 paprika
  • 1 gurka
  • 1 salladshuvud
  • Dressing
  • 3 msk vinäger
  • 1 tsk olivolja
  • 1 tsk örtkrydda
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader. Placera ut aluminiumfolie så den täcker bottnen av en plåt. Lägg baconskivorna på plåten och stek i ca 20 min eller tills baconet är knaprigt.
    2. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Skär grönsakerna i bitar och lägg i en bunke.
    3. Häll ut pastavattnet och skölj pastan under kallt vatten. Häll ned pastan i bunken med de andra grönsakerna. Blanda ihop alla ingredienser till dressingen i ett glas och häll i pastasalladen. Blanda om allt noggrant.
    4. Lägg upp på tallrikar och stick in baconskivorna i pastasalladen.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    stardessi 22 augusti 2009

    En mycket god pastasallad. Det blev en riktigt trevlig dag.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben