Pastasallad med ädelost

Serverar: 4 portioner

Gräddig ädelost och valnötter ger pastasalladen ett lyft.

Ingredienser

  • 200 g pasta , t ex skruvar
  • 50 - 75 g Kvibille riven ädel
  • 1 dl matlagningsgrädde 15%
  • 200 g rökt kalkon eller skinka
  • ½ gurka
  • ½ purjolök
  • ½ isbergssallad
  • 2 msk grovhackade valnötter
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Spola den kall.
    2. Blanda osten med grädden.
    3. Strimla kalkon, gurka, purjolök och salllad.
    4. Blanda först ostgrädden med pastan. Blanda sedan ner resten av ingredienserna.
    5. Serveras med bröd.

    Liknande recept

    1.5
    30 min
    4-6
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben