Heta och kryddiga popcorn

Serverar: 10 portioner

Tid: 20 minuter

Gott till helgen

Ingredienser

  • 5 liter poppade popcorn
  • 3 dl bananchips
  • 1 ½ dl jordnötssmör
  • 2 tsk matolja
  • 1 tsk soja
  • ½ tsk vitlökspulver
  • 1/4 tsk torkad chilli
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 150 grader. Blanda popcornen med bananchipsen i en långpanna. Blanda jordnötssmör, olja och soja i en liten kastrull och koka tills det blandats ihop. Lägg till kryddor och hetta upp. Häll blandningen över popcornen och rör om. Ställ in i ugnen i ca 10 minuter. Servera genast.

    Liknande recept

    3.4
    1 h 20 min
    2
    11

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben