Heta räkor

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

En räkrätt med sting, underbar god

Ingredienser

  • 1 kg oskalade räkor
  • 1 röd paprika
  • 1 gul paprika
  • 2 matskedar chilipasta
  • 1 hönsbuljongtärning
  • 1 burk creme fraiche
  • 1 dl grädde
  • Ris
  • Instruktioner

    1. Rensa räkorna, skär paprikorna i tärningar, bryn paprikorna i lite matfett tills dom mjuknat, tillsätt sedan grädden och buljongtärningen och creme fraichen och chilipastan, låt småkoka en liten stund.
    2. Tillsätt alla räkor rör om väl, så att alla räkor är täckta av såsen. Räkorna ska enbart bli varma, får ej koka, så räkorna läggs ner i sista minuten innan man ska äta.
    3. detta ska man ha ris till, koka gärna riset i buljong

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben