Heta räkor med ris

Serverar: 4 portioner

Otroligt gott!!

Ingredienser

  • ½-1 kg räkor med skal
  • 1 röd paprika
  • 1 grön paprika
  • Ca 10 cm purjolök
  • 1 stor burk skivade champinjoner
  • 2 dl crème fraiche, går bra med lätt
  • 1 dl chilisås
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 krm cayennepeppar
  • 1-2 tsk vitlökspeppar
  • Kokt ris
  • Painrich
  • Instruktioner

    1. Skala räkorna
    2. Hacka paprikan och purjolöken i bitar, bryn dem mjuka tillsammans med champinjonerna.
    3. Häll på crème fraiche och chilisås. Krydda.
    4. Låt puttra en stund.
    5. Häll i räkorna. Låt dem bli varma, men inte koka - då blir de sega.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    solstar65 10 maj 2009

    jätte gott starkt och mumsigt

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben