Höstens godaste lövbiffspasta med sting

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Riktigt lyxig och välsmakande pasta att njuta av lik väl en vardag som en helgdag.

Ingredienser

  • 400-500 g lövbiff
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk mjöl
  • Ca 10 färska champinjoner
  • 2 stora nävar färsk baby spenat
  • 100 g Saint Agur (möggelost som de flesta mataffärerna har)
  • 1 röd chilli
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • 1-2 dl crème fraiche
  • Soya efter smak
  • Svartpeppar
  • Salt
  • Smör till stekning
  • Oversized pasta att servera tillsammans med
  • Instruktioner

    1. Finhacka all lök och chilli. Halvera champinjonerna. Fräs champinjonerna i en stor stekpanna och lägg i löken och chillin när champinjonerna börjat ta färg. När champinjonerna är färdiga och löken mjuk lägg över det i en skål.
    2. Bryn köttet i samma stekpanna och strö över mjölet och blanda, häll sedan i lökblandningen. Tillsätt grädden, cremé fraichen, spenaten, soyan och låt puttra ihop. När pastan är klar, släng i osten i såsen och rör samman. Häll över såsen över pastan och blanda. Servera med lite hyvlad permesanost.
    3. Låt smaka!

    Liknande recept

    4
    1 h 30 min
    5-6
    2
    4.7
    45 min
    6-8
    25

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben