Höstgryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Mycke gott och lite smak av vilt

Ingredienser

  • 500 g fransyska
  • 2 gula lökar , smör
  • 15 krossade enbär
  • 1 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 5 dl vispgrädde
  • 1 köttbuljongtärning
  • 1 msk soya
  • 1 burk kantareller
  • 1/2 dl lingonsylt
  • Instruktioner

    Skär köttet i strimlor, bryn. Hacka lök och bryn. Tillsätt enbären. Lägg i köttet, salta och peppra. Tillsätt grädde, buljongtärning och soya. Låt köttet koka på svag värme i ca 50 min. Låt svampen rinna av och tillsätt den och lingonen. Värm upp.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    6
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben