Honey BBQ Wings

Serverar: 6 portioner

Ingredienser för en amerikansk portion (eller 6 svenska portioner)

Ingredienser

  • 2 koppar Bullseye BBQ sås (Finns på Gray’s )
  • 3/4 kopp honung
  • 1 kopp vetemjöl (eller majsmjöl)
  • 1/2 kopp ströbröd
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk svartpeppar
  • 20 st kycklingvingar (små) (pröva även med kycklingklubbor)
  • Instruktioner

    1. Blanda mjöl, ströbröd, salt och svartpepparn i en stor skål. 2. Pensla över mjölmixen på kycklingen och låt sedan stå i kylskåp ca en timme. Pensla resten av mixen på kycklingen innan tillagningen. 3. Hetta upp BBQ-såsen och honungen i en gryta. Sänk värmen så det puttrar lite lätt när såsen väl har blivit varm. 4. Värm upp olja i en kastrull/fritös. 5. Fritera kycklingen ca 10 delar åt gången. 6. Lägg upp kycklingdelarna på ett bakgaller och låt oljan rinna av 7. Lägg kycklingen i en skål och blanda ihop med BBQ-såsen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben