Honungsmelon & Jordgubbsdessert

Serverar: 4 portioner

En somrig, svalkande och uppfriskande dessert.

Ingredienser

  • 1 honungsmelon
  • 2 dl torrt vin
  • 1 kanelstång
  • 1 stjärnanis
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 liter jordgubbar
  • Instruktioner

    1. Koka upp vin, kanelstång och stjärnanis. Skala och skär melonen i klyftor. Låt dem koka i lagen 1 minut. Låt svalna. Lägg upp på ett serveringsfat och häll över lite av lagen. 2. Rör ihop crème fraiche och vaniljsocker. 3. Klyfta jordgubbarna och lägg dem på toppen av melonen. Servera med en klick av vanilj-crème fraichen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben