Carpaccio på honungsmelon med mozzarella

Serverar: 4 portioner

Den här rätten är mycket enkel och god. Kan tillagas någon timme i förväg och sedan stå och marinera. Tunna skivor parmaskinka med hyvlad parmesan är gott att servera till.

Ingredienser

  • 1 honungsmelon
  • 1 msk krossad rosépeppar
  • 2 msk finstrimlad färsk mynta
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 4 skivor mozzarella (ca 150 g)
  • ca 2 msk olivolja
  • Tillbehör
  • Spröd baguette
  • Instruktioner

    1. Skala och dela melonen på längden. Kärna ur och skär den i tunna skivor.
    2. Lägg upp melonskivorna på 4 tallrikar som på bilden. Strö över rosépeppar, mynta, salt och peppar. Lägg på osten och ringla över olivolja.
    3. Servera carpaccion med spröd baguette

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben