"Hot dog"

Serverar: 1 portioner

Tid: 15 minuter

En riktigt het,kryddig och snabb middag blev det av min senaste "kylskåpsrensning"

Ingredienser

  • 100 g falukorv
  • 3 salladslökar
  • 1 vitlök solo
  • ½ dl matlagningsgrädde
  • ½-1 dl lättmjölk
  • 50 g tunna nudlar, krossade
  • 1 krm chilipulver
  • 1 krm paprikapulver
  • 1 krm grovmalen svartpeppar
  • 1 nypa flingsalt
  • 1 msk smör eller margarin till stekning
  • Instruktioner

    Skiva och strimla korven, löken och vitlöken. Bryn några minuter. Tillsätt nudlarna och grädden och lite mjölk. Krydda. Låt småkoka under omrörning 5 minuter. Späd med mer mjölk om det blir för tjockt (och vill bränna fast) När nudlarna är mjuka är maten klar!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Klassiska rätter och deras namn
    Den klassiska restaurangmaten är en del av vår historia. I Sverige...

    Allt fler väljer att handla mat på nätet
    Det blir allt mer vanligt att konsumenter väljer att handla mat online...

    Bli bättre i köket - Baka godare saffransbröd
    Tyvärr tycker många att köpta lussekatter och saffransbröd faktiskt är...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben