Husets snabbfärs

Serverar: 4 portioner

Mumsigt

Ingredienser

  • 500 g köttfärs
  • Salt
  • Citronpeppar
  • Margarin eller olja till stekning
  • 1 burk koncentrerad champinjonsoppa
  • Garnering
  • 2 inlagda hackade rödbetor
  • 1 inlagd hackad ättiksgurka
  • 1 msk kapris
  • Persilja
  • Tillbehör
  • 4 stekta ägg
  • Stekt potatis
  • Instruktioner

    1. Blanda ihop färsen med kryddorna. Bryn färsen i en stekpanna. Slå på den outspädda soppan över och låt röran puttra några minuter.
    2. Lägg upp färsen på ett varmt fat och garnera med rödbetor, gurka, kapris och hackad persilja.
    3. Servera med stekta ägg och stekt potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben