Husets varma räksallad med sås á la Anna

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En gammal kvällsgotträtt, som aldrig är fel. Det ska vara Krafts Barbecue sås i, men tror inte den görs längre. Ta nåt som låter lite barbecueliknande.

Ingredienser

  • 6-7 hg räkor med skal
  • 2,5 dl okokt ris
  • 1 gul lök
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 5 dl fiskbuljong
  • 1,5 - 2 tsk curry
  • 3 msk smör
  • 2 dl hackad dill
  • 1 pkt frysta ärtor
  • Sås
  • 1 burk creme fraice
  • 3 msk barbecuesås
  • Salt
  • Peppar
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • Instruktioner

    Skala räkorna. Koka riset med buljong , vitlök , lök och curry. Lägg det varma riset i skål, lägg i smör och rör om. Blanda ner dill, ärtor och räkor. Blanda ihop allt till såsen och servera den separat. Servera med ett gott bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben