ICA:s Kyckling med senap, vitt vin & schalottenlök

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Receptet är taget från locket på ICA:s crème fraiche burk.

Ingredienser

  • 600 g kycklinglårfilé
  • 1 paprika
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk olja
  • 2 dl ICA crème fraiche senap, vitt vin och schalottenlök
  • ½ dl vatten
  • Salt
  • Peppar
  • 2 msk hackad färsk basilika
  • Instruktioner

    1. Skär kycklinglårfilén och paprikan i bitar. Skala och hacka vitlöken.
    2. Bryn kycklingen och vitlöken i olja. Tillsätt crème fraiche och vatten, låt det sjuda ca 5min. Lägg ner paprikan när det återstår någon minut av kokningen.
    3. Smaksätt med salt och peppar. Rör ner basilikan. Servera gärna med ris eller pasta.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    christincarlsson 26 februari 2012

    Enkelt och gott!!!!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben