Improvisation i januari

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Måste göra något gott, kan inte bara äta rester hela tiden. Hur var det Cajsa Warg gjorde...

Ingredienser

  • 250 g kycklingfilé
  • 3 chorizokorvar
  • 150 g skalade räkor
  • 100-150 g saltade cashewnötter
  • 3 schalottenlökar
  • 150 g majs
  • 2 msk torkad persilja
  • ½ -1 tsk vitlökspulver
  • ½ + 1 tsk salt
  • olivolja
  • ett paket äggnudlar (250 g)
  • Instruktioner

    Hacka löken och skär kycklingen i bitar. Stek i traktörpanna tills kycklingen är genomstekt. Salta med en halv tsk. Skiva chorizon och lägg i pannan tillsammans med majsen. Rör om och stek några minuter till. Stäng av plattan och häll i räkor och cashewnötter. Rör om och lägg på locket. Låt stå och bli genomvarmt medan du kokar nudlarna i vatten med en tsk salt. Häll nudlarna i ett durkslag så dom får rinna av. Klipp i mer hanterliga storlekar. Häll olivolja i kastrullen och lägg tillbaka nudlarna. Häll mera olja över och sedan persilja och vitlökspulver, lite i taget, och rör om däremellan så att det blir jämnt fördelat i nudelmassan. Servera med tomatklyftor och eller inlagd gurka.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben