Inbakad kassler med ädelost
Serverar:
4-5 portioner
Tid:
30 minuter
Supergod, hela familjens favorit!
Ingredienser
2-4 dl créme fraiche
3/4 av gräddädel
400-700 g kassler
250 g smördeg
1/4 av gräddädel
Instruktioner
Skär nästan ända ner i kasslern, lämna ca 1 ½ cm kvar. Lägg sedan i 1/4 av osten i varannan springa.
Rulla sedan ut degen, vik över degen över kasslern sätt sedan in i ugnen i 225 grader ca 5min de ska vara lite färg på degen.
Såsen: Smält osten i en kastrull. Låt det gärna vara lite bitar häll sedan i créme fraichen, blanda runt.
Servera med klyftpotatis och en god sallad.
Liknande recept
Inbakad kassler
4
4
2
Kassler med ädelost och valnötter
5
30 min
4
1
Inbakad kassler
4.3
4
5
Pastasås med kassler och ädelost
30 min
4
1
Inbakad kassler med vitlökssmak
6
Inbakad lax med sting
3.7
40 min
4
6
Pastasås med blomkål och kassler
4.5
8 min
2
2
skinka/kassler/korv och potatislåda
4.2
1 h 20 min
2-4
7
Ugnspannkaka med spenat, ädelost och bacon
4
40 min
4-6
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!