Inbakad kassler med ädelost

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 30 minuter

Supergod, hela familjens favorit!

Ingredienser

  • 2-4 dl créme fraiche
  • 3/4 av gräddädel
  • 400-700 g kassler
  • 250 g smördeg
  • 1/4 av gräddädel
  • Instruktioner

    1. Skär nästan ända ner i kasslern, lämna ca 1 ½ cm kvar. Lägg sedan i 1/4 av osten i varannan springa.
    2. Rulla sedan ut degen, vik över degen över kasslern sätt sedan in i ugnen i 225 grader ca 5min de ska vara lite färg på degen.
    3. Såsen: Smält osten i en kastrull. Låt det gärna vara lite bitar häll sedan i créme fraichen, blanda runt.
    4. Servera med klyftpotatis och en god sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben