Indiskkryddad kycklingpasta

Serverar: 4 portioner

En kycklingrätt värd att prova. Lite annorlunda kryddning än vad man är van vid när det gäller kyckling.

Ingredienser

  • 7 dl okokt pasta
  • 4 kycklingfileér i mindre bitar
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 röd paprika
  • 1 msk margarin
  • 2 tomater
  • 2 dl vatten
  • Salt
  • 1 tsk malen ingefära
  • 1 tsk mald spiskummin
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk malen kanel
  • 1 msk soja
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 msk mjöl
  • 4 ananasringar
  • 4 morötter
  • Instruktioner

    Koka pastan. Hacka lök, vitlök, paprika och tomat i mindre bitar. Fräs lök och vitlök på svag värme i en vid kastrull. Lägg i kyckling, tomat, kryddor, soja och vatten och låt koka i 15 minuter.Tillsätt paprika och creme fraiche och koka ytterligare 5 minuter. Blanda ner pastan i såsen och servera med ananasbitar och rivna morötter.

    Liknande recept

    4.5
    30 min
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben