Ingefärskryddade köttbullar

Serverar: 4 portioner

Enkelt recept!

Ingredienser

  • 500 g köttbullar
  • 2 msk smör
  • 1 tsk malen ingefära
  • 1 brk rödkål
  • 1 skivad apelsin
  • Brunsås
  • 3 dl vatten
  • 3 msk kalvfond
  • 2 msk vetemjöl
  • 1 dl grädde
  • 2 msk soja
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Stek köttbullarna i smör och krydda med ingefära. Värm rödkålen i en kastrull. Koka upp alla ingredienser till såsen. Sjud 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
    2. Servera med kokt potatis, rödkålen, brunåsen och apelsinskivorna

    Liknande recept

    4.5
    10-16
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben